Valuta:
 

Privacy verklaring

onze klanten zijn nummer een - altijd. Dat is de reden waarom alles wat we doen is gericht op het leveren van uitstekende klantenservice en het leveren van lage prijzen.
De gegevens die u stelt ons in staat om de producten en diensten die u nodig hebt en wilt, terwijl het geven u de beste shopping ervaring te bieden.
Onze oprichter herinnerde ons eraan dat "een belofte die we maken is een belofte die we houden, 'en het is onze belofte aan klanten dat we respect voor het vertrouwen dat u in ons stelt en de privacy van de informatie die u deelt. Een deel van het verstrekken van een superieure klantenservice omvat om ervoor te zorgen dat we het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de klant. Onze manier om dat te doen is om u te laten weten in een heldere, duidelijk zichtbare en gemakkelijk toegankelijke wijze hoe we verzamelen, gebruiken, te delen en vooral uw persoonlijke informatie te beschermen.
Onze Policy schetst:
Hoe en waarom we het verzamelen van uw persoonlijke gegevens;
Hoe uw persoonlijke informatie wordt gebruikt en beschermd;
Wanneer en met wie we delen uw persoonlijke gegevens;
Welke keuzes die je kunt maken over hoe we verzamelen, gebruiken en uw persoonlijke gegevens te delen.
Wat doet ons privacybeleid opnemen?
Ons beleid heeft betrekking op hoe en waarom we verzamelen, gebruiken, beschermen en uw persoonlijke gegevens te delen: Op onze websites en mobiele diensten, waar dit beleid wordt geplaatst.
Ons beleid is gericht op persoonlijke informatie - informatie die u identificeert of redelijkerwijs kan worden gekoppeld aan informatie die u identificeert.
Wat is onze belofte van Accountability?
Wij vragen onze medewerkers, zakelijke partners en service providers om uw persoonlijke informatie goed te beheren.
Welk type van informatie verzamelen wij?
Wij verzamelen twee soorten informatie: (1) informatie die wij van u ontvangen en (2) informatie die we van anderen ontvangen. Informatie die wij van u ontvangen bevat informatie die u met ons deelt, bijvoorbeeld wanneer u een account aan te maken op een van onze websites. Dit geldt ook voor informatie die u ons te bieden door middel van technologie, bijvoorbeeld door middel van een cookie die op uw computer wanneer u onze websites bezoekt. We informatie uit andere bronnen krijgen ook om ons te helpen vullen onze gegevens, het verbeteren van de personalisatie van onze service aan u, en fraude op te sporen. Ons doel is om de informatie die we verzamelen om het nodig hadden om onze business te ondersteunen informatie te beperken.
Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?
Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om u te leveren producten en diensten, zoals het voldoen aan uw verzoeken om producten of om ons te helpen ons aanbod om u te personaliseren. We hebben ook uw persoonlijke gegevens gebruiken om onze zakelijke functies, zoals fraudepreventie, marketing en juridische functies te ondersteunen.
Hoe delen wij uw persoonlijke gegevens?
We zullen niet verkopen of verhuren uw persoonlijke informatie. Wij kunnen uw persoonlijke informatie te delen in een beperkt aantal omstandigheden, zoals voor ons bedrijf, uit te voeren wanneer dit wettelijk vereist is, of met uw toestemming.
How Do You Toegang en Werk uw persoonlijke gegevens?
Wij bieden u verschillende manieren om toegang te krijgen of bij te werken uw persoonlijke gegevens, zoals contactgegevens en accountinformatie. Wij nemen ook redelijke maatregelen om uw persoonlijke gegevens juist en volledig te houden.
Hoe We Beveilig uw persoonlijke gegevens?
Wij erkennen het belang van het handhaven van de veiligheid van persoonlijke informatie van onze klanten. We gebruiken redelijke veiligheidsmaatregelen, met inbegrip van fysieke, administratieve en technische veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen.
Wat zijn uw privacybescherming voor specifieke soorten persoonlijke informatie?
In aanvulling op dit beleid, we hebben specifieke privacykennisgevingen voor een aantal van onze gespecialiseerde activiteiten, met inbegrip van een specifiek Bericht van Privacy Practices voor onze Health & Wellness activiteiten en een beschrijving van privacy bescherming voor financiële producten en diensten die beschikbaar zijn in onze winkels.
Wat zijn uw privacyrechten?
Ons Privacybeleid beschrijft hoe wij informatie delen voor marketingdoeleinden. Het beleid en de rechten gelden voor alle klanten.
Hoe weet ik of dit beleid Wijzigingen?
We zullen aanvullend bericht van belangrijke updates. We zullen de datum waarop ons beleid is voor het laatst bijgewerkt op de top van het privacybeleid.
Terug